Povrat i zamjena

Zakonsko pravo raskida Ugovora

Ako ste kupac / potrošač, imate pravo raskinuti Ugovor u roku od 14 dana bez navođenja razloga.
Razdoblje raskida istječe 14 dana od datuma kada ste vi ili treća strana koju ste imenovali, osim prijevoznika, stekli fizički posjed robe ili, u slučaju više artikala iz jedne narudžbe, isporučeni odvojeno, nakon 14 dana od datuma kada ste vi ili treća strana izjavili, osim prijevoznika, da ste stekli fizički posjed posljednje stavke u narudžbi.
Da biste iskoristili pravo na raskid ovog Ugovora, možete se obratiti WE LOVE SHOES-u slanjem e -pošte na [email protected] ili pisanim putem putem našeg obrasca za kontakt o vašoj odluci da raskinete ovaj Ugovor nedvosmislenom izjavom (npr .: pismo poslano poštom ili e-mail). Za raskid Ugovora možete upotrijebiti priloženi obrazac, ali to nije obavezno.
Kako biste ispunili uvjete raskida Ugovora, dovoljno je da nam pošaljete pismo u vezi s ostvarivanjem vaših otkaznih prava prije isteka roka za raskid Ugovora.

Učinci raskida
Ako odlučite raskinuti Ugovor, vratit ćemo vam sve uplate primljene za naručene proizvode, osim troškova dostave bez odgode, a u svakom slučaju u roku od 14 dana od datuma raskida Ugovora.
Napominjemo da potrošač snosi i troškove dostave u slučaju jednostranog raskida ugovora kada je potrošač stekao pravo na besplatnu dostavu zbog vrijednosti kupnje.

Povrat ćemo izvršiti istim sredstvima plaćanja koja ste koristili za izvornu transakciju. U svakom slučaju, nećete imati nikakvu naknadu kao rezultat ovog povrata, osim za sve dodatne troškove nastale jednostranim raskidom ugovora.
Bez obzira na gore navedeno, možemo obustaviti povrat novca sve dok ne primimo vraćenu robu ili dok nam ne dostavite dokaz da ste vratili robu, ovisno o tome što se dogodi prije.
U svakom slučaju, roba se mora vratiti ili isporučiti najkasnije 14 dana od dana kada ste nam poslali svoje otkazno pismo. Rok se smatra ako vratite robu prije isteka roka od 14 dana.
Potrošač je odgovoran za umanjenu vrijednost robe ako je to rezultat rukovanja robom koja nadilazi okvire potrebne za utvrđivanje prirode, karakteristika i funkcioniranja robe.


Zajedničke odredbe

Potrošač nema pravo raskinuti ugovor ako vrati proizvod bez originalnog pakiranja i / ili s manjim oštećenjima i / ili znakovima uporabe proizvoda, a poziva se na članak o jednostranom raskidu ugovora na daljinu.
Prodavatelj je dužan u roku od 14 dana izvršiti potpuni povrat uplaćenog iznosa proizvoda.
Ako potrošač, bez obzira na pakiranje i redovitu uporabu potrebnu za ispitivanje proizvoda, vrati proizvod s ozbiljnim oštećenjima ili u stanju koje sprječava prodavatelja da preproda proizvod (nije prikladno za prodaju), prodavatelj nije odgovoran za povrat novca plaćeno kupcu.

Nakon jednostranog raskida Ugovora, proizvod treba vratiti na sljedeći način:
Vraćanje proizvoda vrši se putem dostavne / kurirske službe.
Pošaljite nam podatke o povratu proizvoda slanjem e-pošte na [email protected];
Proizvod se isporučuje samo u originalnom pakiranju.
Nakon pregleda artikla obavijestit ćemo vas imate li pravo na povrat uplaćenog iznosa.
Povrat će biti izvršen što je prije moguće, a u svakom slučaju u roku od 14 dana od dana kada ste nas obavijestili o svojim namjerama da raskinemo Ugovor ili od trenutka kada smo primili vraćeni proizvod. Bez obzira na gore navedeno, možemo obustaviti povrat novca sve dok ne primimo vraćenu robu ili dok nam ne dostavite dokaz da ste vratili robu, ovisno o tome što se dogodi prije. Povrat će se uvijek vršiti istim načinom plaćanja koji ste koristili za kupnju.

Ako imate bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati putem našeg kontakt obrasca ili slanjem e -pošte na [email protected]


Povratak neispravnog proizvoda

Ako u trenutku isporuke smatrate da proizvod ne odgovara opisu Ugovora, svakako nas kontaktirajte slanjem e -pošte na [email protected]; te pružiti pojedinosti o proizvodu i uočenoj šteti te, ako je moguće, i fotografiju oštećenog proizvoda. Proizvod morate vratiti dostavom / kurirskom službom na adresu Lošinjska 14, 10000 Zagreb.
Nakon detaljnog pregleda vraćenog proizvoda u razumnom roku, obavijestit ćemo vas e-poštom može li se proizvod zamijeniti ili imate pravo na povrat novca (ako je primjenjivo). Povrat novca ili zamjena proizvoda izvršit će se što je prije moguće, a u svakom slučaju u roku od 14 dana od primitka e -pošte s potvrdom da se povrat ili zamjena obrađuje.
Ako se na vraćenim proizvodima utvrdi nedostatak ili oštećenje, vratit ćemo vam u potpunosti uplaćena sredstva, uključujući troškove koje ste imali tijekom isporuke i povrat novca.
Zadržavamo pravo odbiti plaćanje troškova koji očito nisu bili potrebni za ostvarivanje prava potrošača. Povrat će se uvijek vršiti istim načinom plaćanja koji ste koristili za kupnju.


Promijeni veličinu

Ako odlučite da je proizvod koji ste kupili pogrešne veličine, možete zatražiti promjenu veličine bez dodatnih troškova, pod uvjetom da vratite izvorni proizvod.

Ako proizvod vraćate kurirskom službom, trebate ga vratiti u istom pakiranju u kojem ste ga primili. Proizvod morate vratiti bez nepotrebnog odgađanja, u svakom slučaju u roku od najviše 14 kalendarskih dana od zahtjeva za promjenu na web stranici.
Nakon što odaberete način povrata, poslat ćemo vam novu narudžbu s proizvodom u promijenjenoj veličini, nakon što primimo vraćeni kupljeni proizvod u roku od najviše 30 dana od tog datuma (ovisno o dostupnosti proizvoda).

Pravo na raskid i vraćanje proizvoda iz inozemstva

Ako ste putem ove web stranice naručili proizvode izvan Hrvatske, želimo vas obavijestiti da ni pod kojim uvjetima nismo dužni platiti troškove slanja pošiljke na adresu izvan Hrvatske ili troškove vraćanja naručenih proizvoda. Takve troškove snosite prema važećem cjeniku dostavne službe.