Politika Privatnosti

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

WE LOVE SHOES obvezuje se osigurati zaštitu osobnih podataka kupaca, prikupljanjem samo potrebnih, osnovnih podataka o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje korisnicima izbor o korištenju njihovih podataka, uključujući mogućnost odlučivanja žele li njihovo ime ukloniti s popisa koji se koriste za marketinške kampanje. Svi se korisnički podaci strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenicima kojima su ti podaci potrebni za obavljanje posla. Svi zaposlenici i poslovni partneri WE LOVE SHOES odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

KOLAČIĆI

Ako ostavite komentar na našoj web stranici, možete se uključiti u spremanje vašeg imena, e-adrese i web stranice u kolačiće. Ovo je za vašu udobnost kako ne biste morali ponovno unositi svoje podatke kad ostavite drugi komentar. Ovi kolačići traju godinu dana.

Ako posjetite našu stranicu za prijavu, postavit ćemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili prihvaća li vaš preglednik kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i odbacuje se kada zatvorite preglednik.

Kad se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića za spremanje vaših podataka za prijavu i izbora prikaza na zaslonu. Kolačići za prijavu traju dva dana, a kolačići opcija zaslona traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša prijava trajat će dva tjedna. Ako se odjavite sa svog računa, kolačići za prijavu bit će uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić bit će spremljen u vaš preglednik. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i jednostavno označava ID posta članka koji ste upravo uredili. Ističe nakon 1 dana.